nzs

nzs

Investitor: 
NZS
Projekt: 
2010
Velikost projekta: 
2500 m2
Naloga: 
Investitor želi zgraditi nov poslovni objekt za Nogometno zvezo Slovenije. Obstoječi objekt se odstrani in na istem mestu zgradi novega.
Rešitev: 

Želja po maksimalni izrabi prostora narekuje oblikovanje objekta kot popolno kocko. Fasada objekta je igra polnih in praznih površin, ki jih dobimo z rotirajočimi senčili. Dodana vrednost objekta je zelena terasa na strehi s pogledom na Kamniške Alpe.

task:

The national football association building lacks meeting room and two offices for administration staff and they are planning to build an extension to the building.

solution:

Because of the prevailing single-family house pattern in the residential area of the actual building, the main idea was to extend the existing building not with an annex, but with the freestanding pavilion. The inspiration was Arne Jacobsen's light form architecture.